Menu Sluiten

Stockage Koelcellen

Bent u op zoek naar een specialist in het inrichten van magazijnen, werkplaatsen en archieven? Bij Marc Van Ackere & Co bent u aan het juiste adres.

Over MVA

Bent u op zoek naar een specialist in het inrichten van magazijnen, werkplaatsen en archieven? Bij Marc Van Ackere & Co bent u aan het juiste adres.

Marc Van Ackere & Co is een succesvolle Vlaamse KMO, gevestigd in EVERGEM, de regio van vernieuwing en innovatie.

Sinds 1966 staat onze firma voor 100% in dienst van haar klanten. Gedurende meer dan 45 jaar heeft Marc Van Ackere & Co altijd gestreefd naar het leveren van hoogwaardige producten voor het inrichten van bedrijven. Reeds vanaf het begin kunnen we rekenen op de steun van al onze gespecialiseerde leveranciers, die elk uitblinken in hun vakgebied.

Onze producten en diensten:

Indien u orde en ruimte moet creëren, zijn wij de competente, creatieve en onbetwiste partner in het ontwikkelen en installeren van scheidingswanden, platforms, tussenverdiepingen, magazijn- en machineafsluitingen, rekkeninstallaties en bedrijfsinrichtingen.

Bij ons staat u, de klant, centraal en wij willen uw probleem met de gepaste formule oplossen. Als wij iets verkopen dan weten we dat het goed is. In een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen zult u snel de waarde van onze firma leren waarderen.

Ons team staat ter uwer beschikking om allerhande inrichtingsproblemen op te lossen. En wij garanderen u, nadien u éénmaal met ons samen hebt gewerkt, dat u een tevreden en blijvende klant zult worden van Marc Van Ackere & Co.

00255520025552

Meer info

tags: Palletstellingen – Stellingen En Opslag – Specialist Bedrijfsinrichting – Palletstelling Bedrijfsinrichting – Assortiment Palletstellingen – 

Wenst u meer info over stockage koelcellen kijk dan vlug op https://www.mva.be | Stockage Koelcellen

Kantooroplossing | Bandenrekken | Magazijninrichting | Transport | Veiligheid | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Stockage koelcellen

tel infoomnirack.be skip to content toggle nav home producten legbordstellingen palletrekken lange lengte stockage werkplaatsinrichting magazijn optimalisatie hyginische doeleinden handling over ons verdelers faq montage contact producten legbordstellingen palletrekken lange lengte stockage werkplaatsinrichting magazijn optimalisatie hyginische doeleinden handling hyginische doeleinden kunststof rek voor o.a. Voeding opslag in koelcellen etc. Onze rekken worden vervaardigd uit hoogwaardig slagvast kunststof materiaal. Het kunststof materiaal is voedingsmiddelengeschikt goed en gemakkelijk schoon te maken en corrodeert niet. Het sluit daarmee perfect aan bij de richtlijnen van de haccp regelgeving. Interesse in dit product contacteer ons vrijblijvend voor meer info stockage koelcellen raming aanvragen Om een correcte offerte te maken komen wij bij voorkeur uw project ter plaatse bekijken. Mobiele kunststof transportrekken dit concept is fl.

nomacool tips jobs referenties nieuws contact mandje fr nl selecteer uw beroep home isolatiepanelen dakpanelen koelcellen amp vriescellen diversen koelen vriezen outlet verhuur home nieuws nieuws koelcel nodig koelcel nodig afdrukken hebt u een koelcel nodig de gesoleerde sandwichpanelen worden verbonden met een haakas en tandgroefverbinding. Hierdoor schuiven de panelen perfect in elkaar. Door middel van een zeskantsleutel worden deze aangespannen. Zo kan een perfecte dichting gegarandeerd worden en een koudebrug vermeden. Dit maakt ook een snelle opbouw mogelijk. De constructie kan ook gemakkelijk gedemonteerd worden om ze naar elders te verhuizen. Dit systeem maakt het ook gemakkelijk om de koelcel uit te breiden. De panelen zelf bestaan uit twee staalplaten waartussen polyurethaanschuim pur wordt gespoten en hebben een dikte van mm. De vloeren zijn uitgerust met een anti.

Notie over Stockage koelcellen

home nieuws activiteiten certificaten locatie contact taal dutch english french menu home nieuws activiteiten certificaten locatie contact taal dutch english french activiteiten er zijn meerdere activiteiten die wij de klant bieden in freeze amp store. Aarzel niet om ons te contacteren indien u een gepersonaliseerde service wil bespreken. Diepvriesstockage c onze diepvriesruimtes kunnen samen meer dan . Palletten herbergen. De stock wordt nauwkeurig bijgehouden op inslagdatum houdbaarheidsdatum lotnummer en of palletnummer. Iedere pallet kan op ieder ogenblik getraceerd worden. Bulkstockage c in een deel van de diepvriesruimtes worden bepaalde goederen op elkaar gestapeld in bulk. We hebben plaats voor zo n . Bakken Een alternatief voor stockage koelcellen Koelstockage c tot c naast diepvriesruimtes staan er ook koelcellen m.