Menu Sluiten

Houten Combi Rek

Bent u op zoek naar een specialist in het inrichten van magazijnen, werkplaatsen en archieven? Bij Marc Van Ackere & Co bent u aan het juiste adres.

Over MVA

Bent u op zoek naar een specialist in het inrichten van magazijnen, werkplaatsen en archieven? Bij Marc Van Ackere & Co bent u aan het juiste adres.

Marc Van Ackere & Co is een succesvolle Vlaamse KMO, gevestigd in EVERGEM, de regio van vernieuwing en innovatie.

Sinds 1966 staat onze firma voor 100% in dienst van haar klanten. Gedurende meer dan 45 jaar heeft Marc Van Ackere & Co altijd gestreefd naar het leveren van hoogwaardige producten voor het inrichten van bedrijven. Reeds vanaf het begin kunnen we rekenen op de steun van al onze gespecialiseerde leveranciers, die elk uitblinken in hun vakgebied.

Onze producten en diensten:

Indien u orde en ruimte moet creëren, zijn wij de competente, creatieve en onbetwiste partner in het ontwikkelen en installeren van scheidingswanden, platforms, tussenverdiepingen, magazijn- en machineafsluitingen, rekkeninstallaties en bedrijfsinrichtingen.

Bij ons staat u, de klant, centraal en wij willen uw probleem met de gepaste formule oplossen. Als wij iets verkopen dan weten we dat het goed is. In een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen zult u snel de waarde van onze firma leren waarderen.

Ons team staat ter uwer beschikking om allerhande inrichtingsproblemen op te lossen. En wij garanderen u, nadien u éénmaal met ons samen hebt gewerkt, dat u een tevreden en blijvende klant zult worden van Marc Van Ackere & Co.

00255520025552

Meer info

tags: Palletstellingen – Stellingen En Opslag – Specialist Bedrijfsinrichting – Palletstelling Bedrijfsinrichting – Assortiment Palletstellingen – 

Wenst u meer info over houten combi rek kijk dan vlug op https://www.mva.be | Houten Combi Rek

Transport | Kantooroplossing | Magazijninrichting | Kantoorinrichting | Milieu | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Houten combi rek

galicogroothandel voor doehetzelf en vakhandel mijn offerte items nl fr en demenu meer dan producten omschrijving of artikelcode home producten merken nieuws over galico werken bij galico contact nieuws september open bedrijven dag wij nodigen u uit op zondag oktoberneem een kijkje in de firma terwijl de kinderen een schattenzoektocht ondernemen houten combi rek raming aanvragen En voor wie houdt van koopjes is er de fabrieksverkoop.inschrijven via https www.openbedrijvendag.be galicolees meer januari johan van stichel nieuwe accountmanager galico maak kennis met johan van stichel de nieuwe accountmanager van galico. Johan zal het aanspreekpunt zijn voor de regio limburg antwerpen vlaamsbrabant. We heten johan van harte welkom in ons team en wensen hem veel succes in zijn nieuwe functielees meer december beste wensen het galicoteam wenst u alvast een voorspoedig gezond en succesvol lees meer september alain spilier nieuwe sales director galico met trots stelt galico zijn nieuwe international sales director voor alain spilier heeft de voorbije jar.

info zoeken www.karopack.be voor alle omsnoeringsband omsnoeringstoebehoren en omsnoeringsmachines contacteer karopack. Www.karopack.be lees meer pphm tape popypropyleen drager met hot melt lijm kenmerken hoge initi le grip tack rolt soepel af. Toepassingen geschikt voor gerecycleerde kartonnen dozen goede machinale verwerking goed voor lichte dozen. Lees meer ppa tape low noise polypropyleen drager met acryllijm kenmerken geruisloze afwikkeling milieuvriendelijke lijm op waterbasis behoudt zijn eigenschappen en kleefkracht bij temperatuursschommelingen langere houdbaarheid. Toepassingen goede machinale verwerking. Lees meer extra sterke ppa tape low noise polypropyleendrager met acryllijm kenmerken zeer sterke tape met hoge kleefkracht geruisloze afwikkeling milieuvriendelijk lijm op waterbasis behoudt zijn kleefkracht bij temperatuurschommelingen lange houdbaarheid. Toepassingen voor zware volle dozen voor dozen met klepspanningen kleeft ook.

Wetenswaardigheden over Houten combi rek

infobilterijst.be nl fr home azobe safegrip fsc ce projecten technische info nieuws contact bilterijst uw specialist in hardhout home rsaquo safegrip safegrip omdat terrassen onder een laagje mos dauw of rijm soms spekglad zijn is bilterijst op zoek gegaan naar een oplossing hiervoor. Na een uitgebreide reeks testen kwam de ontwikkeling van safegripreg een combinatie van polyurethaan en kwartszand die als het ware een lijn schuurpapier op het hout vormt. Verankerde safegripreg kan zowel vooraf in atelier als op bestaande terrassen aangebracht worden. Na jaar ervaring met verankerde safegripreg heeft bilterijst het systeem en de productie verder op punt gezet en een aardige referentielijst opgebouwd Het voorruitzicht van houten combi rek Wij brengen veranke.