Menu Sluiten

Stellingen

Bent u op zoek naar een specialist in het inrichten van magazijnen, werkplaatsen en archieven? Bij Marc Van Ackere & Co bent u aan het juiste adres.

Over MVA

Bent u op zoek naar een specialist in het inrichten van magazijnen, werkplaatsen en archieven? Bij Marc Van Ackere & Co bent u aan het juiste adres.

Marc Van Ackere & Co is een succesvolle Vlaamse KMO, gevestigd in EVERGEM, de regio van vernieuwing en innovatie.

Sinds 1966 staat onze firma voor 100% in dienst van haar klanten. Gedurende meer dan 45 jaar heeft Marc Van Ackere & Co altijd gestreefd naar het leveren van hoogwaardige producten voor het inrichten van bedrijven. Reeds vanaf het begin kunnen we rekenen op de steun van al onze gespecialiseerde leveranciers, die elk uitblinken in hun vakgebied.

Onze producten en diensten:

Indien u orde en ruimte moet creëren, zijn wij de competente, creatieve en onbetwiste partner in het ontwikkelen en installeren van scheidingswanden, platforms, tussenverdiepingen, magazijn- en machineafsluitingen, rekkeninstallaties en bedrijfsinrichtingen.

Bij ons staat u, de klant, centraal en wij willen uw probleem met de gepaste formule oplossen. Als wij iets verkopen dan weten we dat het goed is. In een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen zult u snel de waarde van onze firma leren waarderen.

Ons team staat ter uwer beschikking om allerhande inrichtingsproblemen op te lossen. En wij garanderen u, nadien u éénmaal met ons samen hebt gewerkt, dat u een tevreden en blijvende klant zult worden van Marc Van Ackere & Co.

00255520025552

Informatie over stellingen en opslag.

Stellingkasten, vaak magazijnstellingen of kortweg stellingen genoemd, zijn een systeem om goederen op te slaan die worden vervoerd en opgeslagen op pallets, in bundels of per stuk.

Binnen de omschrijving van stellingen vinden we verschillende soorten, afhankelijk van waarvoor deze nodig zijn en hoe veel de gebruiker wenst te stockeren of transporteren. Onder de factoren waarop men beslist welke soorten stellingen men nodig heeft, vinden we onderwerpen zoals beschikbare vloeroppervlakte, aanwezigheid van een halkraan, hoogte van het gebouw, manier van opslag, zoals per pallet of product, de roulatiesnelheid van de voorraad, maat en gewicht van de producten, kosten van materialen en installatie, en zo voort.

E.

Meer info

tags: Palletstellingen – Stellingen En Opslag – Specialist Bedrijfsinrichting – Palletstelling Bedrijfsinrichting – Assortiment Palletstellingen – 

Wenst u meer info over stellingen kijk dan vlug op https://www.mva.be | Stellingen

Magazijninrichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Stellingen

you need to enable javascript to run this app. infopolypal.nl nl zoeken naar home stellingrekken en legbordstellingen stellingen met gevelbekleding stellingen met gevelbekleding industriel gebruik mm vrije ruimte gelakt gegalvaniseerd technische keuring jaar garantie ce gecertificeerd volledige catalogus palletstellingen in magazijnen met stellingen voorzien van gevelbekleding worden niet alleen goederen opgeslagen deze stellingen vormen ook de hoofdconstructie van het gebouw en ondersteunen de structuur van de gevelbekleding. Hierdoor ontstaat een industrieel magazijn stellingen voor bedrijven op maat De zelfdragende stellingen hebben een dubbel voordeel ze rusten het magazijn uit en vermijden de civiele bouw van een industrieel magazijn. Kenm.

brecht asse co meethuisje vacatures over ons offertemandje huren aanhangwagens bekisting bouwmaterialen breek amp boormachines compressoren feestartikelen grondverzet heftrucks amp verreikers hijs amp hefwerktuigen hoogtewerkers amp schaarliften houtbewerking amp schuurmachines liften machine materiaal meetinstrumenten metaalbewerking onderhoud pompen stellingen ladders amp hekwerk tijd. Accommodatie tuingereedschap veiligheid amp signalisatie verlichting amp stroomgroepen verwarmingen amp aircos kopen hitachi verkoop onderhoud amp herstellingen contact huren kopen onderhoud amp herstellingen contact co meethuisje vacatures over ons bellen met brecht bellen met asse home verh.

Kennisgeving over Stellingen

fr en over ons partner onze oplossingen legbordstellingen breedvakstellingen palletstellingen draagarmstellingen etagevloeren montage technische info downloads contact shop breedvakstellingen legbordstellingen breedvakstellingen palletstellingen draagarmstellingen etagevloeren montage breedvakstellingen meta mini rack welke opslagtoepassingen zijn mogelijk met dit systeem volumineuze goederen zware goederen breedvakstellingen zijn de beste keuze voor omvangrijke of zware goederen. Legbordbelastingen tot kg en sectiebelastingen tot .kg zijn zonder problemen haalbaar De verscheidenheid van stellingen Bovendien kan dit systeem goed gecombineerd worden met de andere systemen zoals legbordstellingen met verdiepingen. Door de combinatie van een eenvoudige en toch zeer robuuste constructie met een grote verscheidenheid aan s.